Wet plate fotografie

Laat je meenemen op reis door de historie en lees over de pioniers, de technieken en de verschillende camera’s en geniet van de indrukwekkende portretten.

Wet plate techniek

Wedden dat je naar je smartphone grijpt als je denkt aan het maken van een foto? En hoe fraai die foto’s ook zijn en wat een geweldige resolutie je via je mobiel ook krijgt, het komt niet in de buurt bij de intense en levensechte beelden die je maakt met de eeuwenoude wet plate techniek. Deze documentaire vertelt je daar meer over. De teksten zijn geschreven door Geert Hilferink, de foto’s zijn van Lawrence Mooij die ook het coverportret van Jan Cremer maakte.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Don’t say cheese

Neem alvast een kijkje in DCMNT Wet plate fotografie. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Je leert meer over deze traditionele fototechniek én het resultaat mag er zijn: rauw, puur en levensechte portretten vol karakter.

Goede doel
Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar Stichting Earlybirds.

Goede doel

Stichting Earlybirds

Van de opbrengst van elk verkocht DCMNT doneren we een euro aan Stichting Earlybirds. De stichting maakt professionele foto’s van prematuur geboren kindjes in het ziekenhuis. Zo wil de stichting een lichtpuntje zijn in de moeilijke periode die ouders doormaken en een herinnering bieden voor later. Een fotoreportage is voor ouders geheel kosteloos.

www.stichtingearlybirds.nl

Direct bestellen

Wet plate fotografie

Doorloop de stappen van het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor je persoonlijke DCMNT betaal je € 19,95 (+ € 3,95 verzendkosten). Van elk verkocht DCMNT gaat een euro naar een goed doel. Je DCMNT wordt verstuurd als brievenbuspost, zonder track & trace. Levering volgt binnen 2 tot 5 werkdagen.

Menu