Twente ontwaakt

Hét DCMNT over het Twentse natuurschoon, met uiteraard een vleugje ‘Tukkercultuur’. Een ochtendwandeling ‘op papier’ door het prachtige Twente en door de jaargetijden.

Wandeling op papier

Het is volop genieten met deze wandeling ‘op papier’ door het prachtige Twente. Een bijzonder cadeau, juist nu een ommetje maken niet meer zo vanzelfsprekend is. De foto’s zijn van de bekende landschapsfotograaf Vincent CroceMartin ter Denge heeft met zijn karakteristieke schrijfwijze gezorgd voor de bijzondere teksten.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Zien is geloven

Neem alvast een kijkje in DCMNT Twente ontwaakt. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Terecht vragen Tukkers zich soms af waarom ze überhaupt op vakantie zouden willen, met zoveel moois binnen handbereik…

Goede doel

Van elk verkocht DCMNT Twente ontwaakt doneren we een euro aan Natuurmonumenten.

Goede doel

Natuurmonumenten

Van elk verkocht DCMNT Twente ontwaakt doneren we een euro aan Natuurmonumenten. Zo dragen we bij aan een mooie toekomst voor het natuurschoon, in Twente en in heel Nederland. Natuur­monumenten beschermt natuurgebieden, landschappen en cultureel erfgoed.

www.natuurmonumenten.nl

Direct bestellen

Twente ontwaakt

Doorloop het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor jouw persoonlijke magazine betaal je € 26,- (+ € 3,95 verzendkosten). Je ontvangt jouw DCMNT binnen 2 tot 5 werkdagen in een luxe envelop. We versturen ‘m als briefpost, dus zonder track & trace. Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar een goed doel.

Let op: door extreme drukte bij PostNL is je bestelling mogelijk langer onderweg. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Menu