Twente ontwaakt

Hét DCMNT over het Twentse natuurschoon, met uiteraard een vleugje ‘Tukkercultuur’. Een ochtendwandeling ‘op papier’ door het prachtige Twente en door de jaargetijden.

Wandeling op papier

Het is volop genieten met deze wandeling ‘op papier’ door het prachtige Twente. Een bijzonder cadeau, juist nu een ommetje maken niet meer zo vanzelfsprekend is. De foto’s zijn van de bekende landschapsfotograaf Vincent CroceMartin ter Denge heeft met zijn karakteristieke schrijfwijze gezorgd voor de bijzondere teksten.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Zien is geloven

Neem alvast een kijkje in DCMNT Twente ontwaakt. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Terecht vragen Tukkers zich soms af waarom ze überhaupt op vakantie zouden willen, met zoveel moois binnen handbereik…

Goede doel
Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar Natuurmonumenten.

Goede doel

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten beschermt natuurgebieden, landschappen en cultureel erfgoed. Met ‘Twente ontwaakt’ wil DCMNT daar een bijdrage aan leveren. Daarom doneren we van elk verkocht exemplaar een euro aan deze organisatie. Zo dragen we bij aan een mooie toekomst voor het natuurschoon in heel Nederland.

www.natuurmonumenten.nl

Direct bestellen

Twente ontwaakt

Doorloop de stappen van het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor je persoonlijke DCMNT betaal je € 18,95 (+ € 2,95 verzendkosten). Van elk verkocht DCMNT gaat een euro naar een goed doel. Je DCMNT wordt verstuurd als brievenbuspost, zonder track & trace. Levering volgt binnen 2 tot 5 werkdagen.

Menu