The Rolling Stones in Nederland

Unieke verhalen over alle ‘Dutch connections’ van Mick Jagger & co. Over hun optredens, hits, de roem en de poen.

Paint it Dutch

Het eerste optreden buiten de UK was voor de Stones in het Kurhaus. Het echte avontuur is toen begonnen, voor hen en voor ons. Zes decennia later treden ze nog altijd op. Superfan Paul Spendel zocht alles uit en schreef de verhalen.

Paul Spendel
Auteur

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Inside information

Neem alvast een kijkje in DCMNT The Rolling Stones in Nederland. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Met bekende verhalen en enkele primeurs die dankzij inside information zijn verkregen. Een ware dcmnt-aire.

Goede doel
Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar de Hartstichting.

Goede doel

Hartstichting

De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Dat vinden wij ook. En Mick Jagger vast ook, hij heeft vorig jaar nog met succes een hartoperatie ondergaan. Daarom gaat er een euro naar de Hartstichting per verkocht exemplaar van DCMNT ‘The Rolling Stones in Nederland’.

www.hartstichting.nl

Direct bestellen

The Rolling Stones

Doorloop de stappen van het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor je persoonlijke DCMNT betaal je € 19,95 (+ € 3,95 verzendkosten). Van elk verkocht DCMNT gaat een euro naar een goed doel. Je DCMNT wordt verstuurd als brievenbuspost, zonder track & trace. Levering volgt binnen 2 tot 5 werkdagen.

Menu