The Rolling Stones in Nederland

Unieke verhalen over alle ‘Dutch connections’ van Mick Jagger & co. Over hun optredens, hits, de roem en de poen.

Paint it Dutch

Het eerste optreden buiten de UK was voor de Stones in het Kurhaus. Het echte avontuur is toen begonnen, voor hen en voor ons. Zes decennia later treden ze nog altijd op. Superfan Paul Spendel zocht alles uit en schreef de verhalen.

Paul Spendel
Auteur

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Inside information

Neem alvast een kijkje in DCMNT The Rolling Stones in Nederland. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Met bekende verhalen en enkele primeurs die dankzij inside information zijn verkregen. Een ware dcmnt-aire.

Goede doel
Van elk verkocht DCMNT The Rolling Stones in Nederland doneren we een euro aan de Hartstichting.

Goede doel

Hartstichting

Van elk verkocht DCMNT The Rolling Stones in Nederland doneren we een euro aan de Hartstichting. Iedereen heeft recht op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Dat vinden wij ook. En Mick Jagger vast ook, hij heeft in 2019 nog met succes een hartoperatie ondergaan.

www.hartstichting.nl

Direct bestellen

The Rolling Stones

Doorloop het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor jouw persoonlijke magazine betaal je € 26,- (+ € 3,95 verzendkosten). Je ontvangt jouw DCMNT binnen 2 tot 5 werkdagen in een luxe envelop. We versturen ‘m als briefpost, dus zonder track & trace. Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar een goed doel.

Let op: door extreme drukte bij PostNL is je bestelling mogelijk langer onderweg. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Menu