Dé documentaire over Porsche

In deze dcmnt-aire ‘rijd’ je in de mooiste bolides door de historie van Porsche en leer je alles over de modellen die deze eeuw het levenslicht zagen.

Ultieme merkbeleving

Een DCMNT over Porsche. Ultieme merkbeleving ‘op papier’, vooral voor de liefhebbers van de Porsches die de afgelopen decennia van de band rolden. Een bijzonder cadeau om te geven aan de echte Porsche-fan en een must have voor elke autofan. De foto’s zijn gemaakt door Mick Kok, de teksten komen uit de pen van Tom Westendorp. Twee Porsche-kenners pur sang, die hun ziel en zaligheid in deze dcmnt-aire hebben gelegd en er een waar meesterwerk van hebben gemaakt.

Mick Kok
Fotograaf

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Sta verbluft!

Neem alvast een kijkje in DCMNT Porsche. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. De snelste, de bruutste, de duurste, de ruigste… Porsche-fans komen superlatieven te kort voor hun favoriete modellen.

Goede doel
Van elk verkocht DCMNT Porsche doneren we een euro aan de sMiles Foundation.

Menu

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.