Dé documentaire over Porsche

In deze dcmnt-aire ‘rijd’ je in de mooiste bolides door de historie van Porsche en leer je alles over de modellen die deze eeuw het levenslicht zagen.

Ultieme merkbeleving

Een DCMNT over Porsche. Ultieme merkbeleving ‘op papier’, vooral voor de liefhebbers van de Porsches die de afgelopen decennia van de band rolden. Een bijzonder cadeau om te geven aan de echte Porsche-fan en een must have voor elke autofan. De foto’s zijn gemaakt door Mick Kok, de teksten komen uit de pen van Tom Westendorp. Twee Porsche-kenners pur sang, die hun ziel en zaligheid in deze dcmnt-aire hebben gelegd en er een waar meesterwerk van hebben gemaakt.

Mick Kok
Fotograaf

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Sta verbluft!

Neem alvast een kijkje in DCMNT Porsche. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. De snelste, de bruutste, de duurste, de ruigste… Porsche-fans komen superlatieven te kort voor hun favoriete modellen.

Goede doel
Van elk verkocht DCMNT Porsche doneren we een euro aan de sMiles Foundation.

Goede doel

sMiles Foundation

Van elk verkocht DCMNT Porsche doneren we een euro aan de sMiles Foundation. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier. De sMiles Foundation zet zich in om kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken de dag van hun leven te bezorgen. De sMiles Foundation doet dat onder meer door events te organiseren waar passie voor auto’s centraal staat.

www.smilesfoundation.nl

sMiles Foundation2

Direct bestellen

Porsche

Doorloop het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor jouw persoonlijke magazine betaal je € 26,- (+ € 3,95 verzendkosten). Je ontvangt jouw DCMNT binnen 2 tot 5 werkdagen in een luxe envelop. We versturen ‘m als briefpost, dus zonder track & trace. Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar een goed doel.

Let op: door extreme drukte bij PostNL is je bestelling mogelijk langer onderweg. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Menu