Over DCMNT

DCMNT’s zijn documentaires in magazinevorm. Elke uitgave belicht een specifiek onderwerp vanuit een verrassende invalshoek. DCMNT’s worden samengesteld door deskundigen en geschreven en in beeld gebracht door professionals.

Never waste a good crisis

DCMNT staat voor ‘document’, maar dan uitgesproken op z’n Engels. Een concept van contentmarketingbureau Geen Blad voor de Mond uit Enschede. Het idee ontstond medio maart 2020. Opdrachten werden uitgesteld of vielen weg door de coronacrisis. Daardoor kwam er tijd vrij om samen met een breed netwerk van freelancers het DCMNT-concept uit te werken en in de markt te zetten.

Een uniek persoonlijk cadeau

Een DCMNT is het perfecte cadeau als je iemand echt wilt verrassen. Een glossy magazine van 40 pagina’s met de naam van de ontvanger op de cover. Elk DCMNT wordt afzonderlijk gedrukt op luxe, dik papier; de gelamineerde omslag zorgt voor extra stevigheid en maakt het een bewaarexemplaar. Je kunt zelf een voorwoord schrijven en daar een foto bij plaatsen. Elk DCMNT is een uniek collector’s item en dat maakt het een exclusief geschenk. Bovendien steunt elke dcmnt-aire een goed doel.

Grote diversiteit

De gevarieerde thema’s vragen om een grote diversiteit aan makers en samenstellers. DCMNT werkt samen met een brede groep (freelance) fotografen en tekstschrijvers. Hen steunen in deze bijzondere tijd is een wezenlijk onderdeel van het concept. DCMNT biedt freelancers de kans op een nieuwe bron van inkomsten en een unieke aanvulling op hun portfolio.

Menu