Nederland van boven

Vlieg mee over Nederland en ontdek de patronen in ons landschap. Leer meer over onze geschiedenis, infrastructuur, stedenbouw en energieopwekking.

Tegenstrijdigheid

Deze dcmnt-aire leert dat we zijn aangewezen op de ‘wil’ van de natuur, maar dat we met innovaties heel veel naar onze hand zetten. Hobby-piloot en veelgevraagd spreker Jeroen Komen maakte de veelzeggende foto’s vanuit zijn vliegtuig. Tekstschrijver Sofia Opfer is kenner van landschappen, architectuur en stedenbouw en schreef de verhalen.

Jeroen Komen
Fotograaf

Sofia Opfer
Auteur

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Je blijft kijken

Neem alvast een kijkje in DCMNT Nederland van boven. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Even ‘stil staan’ bij wat je allemaal ziet. Nederland is ook van boven prachtig, mogelijk zelfs mooier dan vanaf de grond.

Goede doel
Van elk verkocht DCMNT Nederland van boven doneren we een euro aan Stichting Hoogvliegers.

Goede doel

Stichting Hoogvliegers

Van elk verkocht DCMNT Nederland van boven doneren we een euro aan Stichting Hoogvliegers. Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen van 6 tot en met 17 jaar een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Een zorgeloze dag waarop ziekte of handicap even vergeten kunnen worden.

www.stichtinghoogvliegers.nl

Direct bestellen

Nederland van boven

Doorloop het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor jouw persoonlijke magazine betaal je € 26,- (+ € 3,95 verzendkosten). Je ontvangt jouw DCMNT binnen 2 tot 5 werkdagen in een luxe envelop. We versturen ‘m als briefpost, dus zonder track & trace. Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar een goed doel.

Let op: door extreme drukte bij PostNL is je bestelling mogelijk langer onderweg. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Menu