Nederland van boven

Vlieg mee over Nederland en ontdek de patronen in ons landschap. Leer meer over onze geschiedenis, infrastructuur, stedenbouw en energieopwekking.

Tegenstrijdigheid

Deze dcmnt-aire leert dat we zijn aangewezen op de ‘wil’ van de natuur, maar dat we met innovaties heel veel naar onze hand zetten. Hobby-piloot en veelgevraagd spreker Jeroen Komen maakte de veelzeggende foto’s vanuit zijn vliegtuig. Tekstschrijver Sofia Opfer is kenner van landschappen, architectuur en stedenbouw en schreef de verhalen.

Jeroen Komen
Fotograaf

Sofia Opfer
Auteur

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Je blijft kijken

Neem alvast een kijkje in DCMNT Nederland van boven. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Even ‘stil staan’ bij wat je allemaal ziet. Nederland is ook van boven prachtig, mogelijk zelfs mooier dan vanaf de grond.

Goede doel
van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar Stichting Hoogvliegers.

Goede doel

Stichting Hoogvliegers

Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 12 jaar vlogen er meer dan 10.000 kinderen met ‘de stichting’ mee.

www.stichtinghoogvliegers.nl

Direct bestellen

Nederland van boven

Doorloop de stappen van het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor je persoonlijke DCMNT betaal je € 19,95 (+ € 3,95 verzendkosten). Van elk verkocht DCMNT gaat een euro naar een goed doel. Je DCMNT wordt verstuurd als brievenbuspost, zonder track & trace. Levering volgt binnen 2 tot 5 werkdagen.

Menu