Kies het DCMNT leestafelpakket

Gun jouw gasten het beste en schotel ze uniek leesvoer voor. Tussen deze zeven themamagazines zit er altijd wel eentje die jouw bezoekers zal aanspreken. Uiteraard komt je bedrijfsnaam op de cover van deze ‘documentaires op papier’.

Voor een persoonlijk pakket betaal je € 105,- (excl. btw en € 7,95 verzendkosten).

Personal touch

Plaats zelf een voorwoord waarin je je gasten welkom heet en uitlegt wat jouw bedrijf te bieden heeft. Een foto van je team of je pand kun je toevoegen. Zo neem je de lezers écht mee in jouw merkbeleving. Neem alvast een kijkje…

Over DCMNT

Met DCMNT kun je iemand echt verrassen. Een glossy magazine van 40 pagina’s, uniek in beeld én tekst. Gepersonaliseerd door een (bedrijfs)naam op de cover en een persoonlijke touch in het blad. Elk DCMNT wordt afzonderlijk gedrukt op luxe, dik papier. En goed om te weten: elke dcmnt-aire steunt een goed doel.

Voor iedereen een DCMNT

Een leestafelpakket bestaat uit zeven themamagazines, waardoor er altijd wel iets voor jouw gasten bij zit. Van The Rolling Stones in Nederland tot Porsche of de Elfstedentocht, gasten vermaken zich prima met een van de documentaires als ze bijvoorbeeld even op jouw medewerkers moeten wachten.

Bestel nu jouw persoonlijke leestafelpakket

Voor een persoonlijk pakket betaal je € 120,- (excl. btw en € 7,95 verzendkosten). Mail naar info@dcmnt.nl of bel 085 – 77 33 107 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) om jouw leestafelpakket met ons af te stemmen.

Menu