Kies het DCMNT leestafelpakket

Gun jouw gasten het beste en schotel ze uniek leesvoer voor. Met zeven documentaires op papier zit er altijd wel iets voor jouw gast tussen. Jouw bedrijfsnaam komt op de cover te staan van alle themamagazines.

Personal touch

Je mag zelf een voorwoord aanleveren, waarin je je bezoekers welkom heet of uitlegt waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast kun je een foto van jouw bedrijf of personeel toevoegen aan het voorwoord. Zo neem je lezers van de magazines écht mee in jouw merkbeleving. Neem alvast een kijkje in enkele voorbeelden…

Over DCMNT

Met DCMNT kun je iemand echt verrassen. Een glossy magazine van 40 pagina’s, uniek in beeld én tekst. Gepersonaliseerd door een (bedrijfs)naam op de cover en een persoonlijke touch in het blad. Elk DCMNT wordt afzonderlijk gedrukt op luxe, dik papier. En goed om te weten: elke dcmnt-aire steunt een goed doel.

Voor iedereen een DCMNT

Een leestafelpakket bestaat uit zeven themamagazines, waardoor er altijd wel iets voor jouw gasten bij zit. Van The Rolling Stones in Nederland tot Porsche of de Elfstedentocht, gasten vermaken zich prima met een van de documentaires als ze bijvoorbeeld even op jouw medewerkers moeten wachten.

Bestel nu jouw persoonlijke leestafelpakket

Voor een persoonlijk pakket betaal je € 105 (excl. btw en € 7,95 verzendkosten). Mail naar info@dcmnt.nl of bel 085 – 77 33 107 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) om jouw leestafelpakket met ons af te stemmen.

Menu