Elfstedentocht

Dit gepersonaliseerde magazine mag in de collectie van geen enkele schaatsliefhebber ontbreken. Lees alles over de Tocht der Tochten. Met speciale aandacht voor misschien wel de meest legendarische ooit, die van 1963.

It giet oan

Historische woorden die tot het Friese én het Nederlandse culturele erfgoed zijn gaan behoren. DCMNT Elfstedentocht is samengesteld door Elfsteden-kenner bij uitstek Johannes Lolkama; Arjen Bakker schreef de prachtige verhalen.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Sta verbluft!

Meeslepende verhalen, unieke beelden en zelfs een primeur uit 1963… En dat alles weergegeven op maar liefst 40 pagina’s in luxe uitvoering. Een bijzonder collector’s item om te bezitten én om cadeau te doen aan een schaatsfanaat.

Goede doel
Van elk verkocht DCMNT Elfstedentocht doneren we een euro aan het Foppe Fonds.

Goede doel

Foppe Fonds

Van elk verkocht DCMNT Elfstedentocht doneren we een euro aan het Foppe Fonds, vernoemd naar Foppe de Haan. Dit fonds zet zich in voor jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld vanwege een beperking of door een gebrek aan financiële middelen.

www.foppefonds.nl

Direct bestellen

Elfstedentocht

Doorloop het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor jouw persoonlijke magazine betaal je € 26,- (+ € 3,95 verzendkosten). Je ontvangt jouw DCMNT binnen 2 tot 5 werkdagen in een luxe envelop. We versturen ‘m als briefpost, dus zonder track & trace. Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar een goed doel.

Let op: door extreme drukte bij PostNL is je bestelling mogelijk langer onderweg. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Menu