Dutch DJs

Nederlandse dj’s domineren al geruime tijd het internationale podium van de dance-industrie. Je kunt simpelweg niet over de wereldtop praten zonder ons kikkerlandje te noemen. In het magazine leer je de persoon achter de naam kennen. Hoe zijn de dj’s begonnen en wat drijft ze nog steeds?

Bekende koppen

Van wereldwijd bekende koppen tot dj’s die iedere week een podium in Nederland beklimmen. Wie zijn de pioniers en welke stappen hebben de dj’s genomen om te komen waar ze nu zijn? Anthony Donner interviewde eerder al de driehonderd meest invloedrijke Nederlandse dj’s/producers en dance-industrie professionals. Voor dit magazine deed hij dat nog eens dunnetjes over én legde hij de dj’s op een unieke manier vast op beeld.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Zin om te feesten

Neem alvast een kijkje in DCMNT Dutch DJs. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. We staan stil bij alle verschillende genres waarin Nederlandse dj’s actief zijn. Alhoewel stilstaan… bij het lezen van de verhalen krijg je direct zin om de dansvloer op te gaan. Are you ready for dance?!

Menu

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.