De Italiaanse charme van Alfa Romeo

Laat je in deze dcmnt-aire meevoeren in de turbulente historie van dit iconische merk. Een ‘must have’ als je van auto’s en van Italiaans design houdt.

Beauty is not enough

Alleen mooi zijn volstaat niet, dat slaat niet alleen op de auto’s maar ook op de inhoud van deze dcmnt-aire over Alfa Romeo. Deze merkbeleving maakt dit DCMNT bij uitstek een bijzonder cadeau voor elke ‘Alfist’. De teksten zijn van Albert-Jan Cornelissen, freelance autojournalist maar bovenal Alfa Romeo- kenner en liefhebber bij uitstek. Hij zorgde samen met onder andere Alfa Romeo ook voor de fraaie beelden.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Rijden wordt
een passie

Neem alvast een kijkje in DCMNT Alfa Romeo. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Van de Giulietta tot de Spider en van Dustin Hoffman tot Mussolini, ze komen allemaal voorbij.

Goede doel
Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar Giro di KiKa.

Goede doel

Giro di KiKa

Van de opbrengst van elk verkocht DCMNT doneren we een euro aan de Giro di KiKa. Zo steunen we KiKa in de strijd tegen kinderkanker en geven we de renners een duwtje in de rug bij het bedwingen van de Stelvio.

www.girodikika.nl

Direct bestellen

Alfa Romeo

Doorloop de stappen van het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor je persoonlijke DCMNT betaal je € 19,95 (+ € 3,95 verzendkosten). Van elk verkocht DCMNT gaat een euro naar een goed doel. Je DCMNT wordt verstuurd als brievenbuspost, zonder track & trace. Levering volgt binnen 2 tot 5 werkdagen.

Menu