De Italiaanse charme van Alfa Romeo

Laat je in deze dcmnt-aire meevoeren in de turbulente historie van dit iconische merk. Een ‘must have’ als je van auto’s en van Italiaans design houdt.

Beauty is not enough

Alleen mooi zijn volstaat niet, dat slaat niet alleen op de auto’s maar ook op de inhoud van deze dcmnt-aire over Alfa Romeo. Deze merkbeleving maakt dit DCMNT bij uitstek een bijzonder cadeau voor elke ‘Alfist’. De teksten zijn van Albert-Jan Cornelissen, freelance autojournalist maar bovenal Alfa Romeo- kenner en liefhebber bij uitstek. Hij zorgde samen met onder andere Alfa Romeo ook voor de fraaie beelden.

Maak het uniek en persoonlijk

Elk DCMNT krijgt op de voorpagina een uniek nummer (1) en de naam van de ontvanger (2). En om het helemaal ‘af’ te maken, mag je een eigen voorwoord schrijven (3). Inclusief een foto die je zelf kunt uploaden.

Rijden wordt
een passie

Neem alvast een kijkje in DCMNT Alfa Romeo. Een onvergetelijk magazine van 40 pagina’s in luxe uitvoering. Van de Giulietta tot de Spider en van Dustin Hoffman tot Mussolini, ze komen allemaal voorbij.

Goede doel
Van elke verkocht DCMNT Alfa Romeo doneren we een euro aan Giro di KiKa.

Goede doel

Giro di KiKa

Van elke verkocht DCMNT Alfa Romeo doneren we een euro aan Giro di KiKa. Dé klassiekerkoers door Italië waar wielerliefhebbers hun droom waarmaken en helpen in de strijd tegen kanker. Met onze donatie dragen we bij aan het doel van KiKa: 95% genezing van kinderen met kanker.

www.girodikika.nl

Direct bestellen

Alfa Romeo

Doorloop het bestelproces om jouw DCMNT te personaliseren. Voor jouw persoonlijke magazine betaal je € 26,- (+ € 3,95 verzendkosten). Je ontvangt jouw DCMNT binnen 2 tot 5 werkdagen in een luxe envelop. We versturen ‘m als briefpost, dus zonder track & trace. Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar een goed doel.

Let op: door extreme drukte bij PostNL is je bestelling mogelijk langer onderweg. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Menu